Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Gorcumse literatuurprijs
Voor jong en oud,
Nederland en Vlaanderen

Workshops speedwriting

17-05-2022

De Gorcumse literatuurprijs staat met workshops speedwriting Water, vriend of vijand? door Esmay Usmany op het Fortesfestival. 

Esmay Zingt. Speelt. Schrijft. Maakt. Esmay is vaste woordkunstenares op NPO radio 1. Grote & kleine verhalen. Schrijven is iets wat ik heel graag doe. Schrijven is één van de meest krachtige manieren om gevoelens uit te drukken en om een beweging in gang te zetten.

Woordkunstenaar en theatermaker Esmay geeft speedworkshops op het Fortes festival! Ben je tussen 12 en 20 jaar? Grijp je kans, doe mee en ding mee naar de prijzen van de Gorcumse literatuurprijs! Zaterdag 4 juni zijn er drie speeds van 20 minuten: om 15.00 uur, om 16.00 uur en om 17.00 uur.

Geef je gauw op, vol is vol. Mail je naam, leeftijd, school en welk tijdsblok je wil naar schrijf@gorcumseliteratuurprijs.nl

Maak kans op € 100,- én op een plek in het Waterboek! Zoals in het Hugo de Grootboek, Wat laat je na, hoe wil je herinnerd worden?  Je krijgt dit boek aan het eind van de workshop.

Stuur je gedicht of shortstory aan het eind van de workshop in! 

INZENDEN op je mobiel

  1. Ga naar inzenden op de website van GLP www.gorcumseliteratuurprijs.nl/ikdoemee/
  2. Vul alle velden in
  3. Load je inzending of foto van je inzending up
  4. Verzend

Succes!