Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Gorcumse literatuurprijs
Voor jong en oud,
Nederland en Vlaanderen

Bestel het boek

Veel mensen houden van lezen en sommigen ook van schrijven. En wat is er mooier dan je eigen verhaal of gedicht in een boek terug te zien!

Als Stichting Gorcumse literatuurprijs, vanaf 12 jaar en voor Nederland en Vlaanderen, voelen wij ons nauw bij hen en ons mooie Gorinchem betrokken en we streven er dan ook naar om elk jaar een boek uit te brengen. Hierin worden uiteraard de  verhalen en gedichten van de prijswinnaars opgenomen, maar ook een selectie uit alle inzendingen. Bovendien komen er interviews en verhalen in te staan die betrekking hebben op het thema van dat jaar. Een initiatief dat zeer gewaardeerd wordt en heel geschikt is als cadeau of relatiegeschenk. Een indruk krijgen? Bestel nu de editie van 2021 het Hugo de Groot boek. Voor slechts € 10,-  heb je iets moois in huis.

Vanaf 12 oktober 2022 is ook de nieuwste te bestellen voor € 12,50: Water, vriend of vijand?
Voor verzending buiten Gorinchem worden verzendkosten in rekening gebracht.

Lees hier meer over de uitgave van 2020

Bestel het boek

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Privacyverklaring: Wij respecteren uw privacy en gaan uiterst voorzichtig met uw persoonsgegevens om. Uw gegevens worden voor een periode van één (1) jaar opgeslagen in onze database en wordt enkel gebruikt voor de communicatie over de Gorcumse literatuurprijs.