Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Gorcumse literatuurprijs
Voor jong en oud,
Nederland en Vlaanderen

Jouw verhaal of gedicht over Vrijheid

09-09-2019

Workshop Jouw verhaal of gedicht over Vrijheid! in Gorcums Museum
Door woordkunstenaar Elten Kiene

In het kader van de 26e uitschrijving van de Gorcums literatuurprijs is er op zondag 13 oktober de workshop Jouw verhaal of gedicht in het Gorcums Museum. Van 13.30 tot 16.45 uur ga je aan de slag onder leiding van woordkunstenaar Elten Kiene. Zijn tips helpen je op weg bij het maken van een gedicht of verhaal. Leer stap voor stap jezelf creatief te uiten in tekst. Meedoen kan al vanaf 12 jaar.

De Gorcumse literatuurprijs wordt voor de 26ste keer uitgeschreven. Dit jaar is er 75 jaar vrede en vrijheid in Nederland. Om dat mooie feest mee te vieren is het thema dit jaar Vrijheid! Tijdens de workshop ‘Jouw verhaal of gedicht’ ga je hiermee aan de slag onder leiding van Elten Kiene.

Elten is dichter, rapper en woordkunstenaar. Hij is ambassadeur bij BiebAanZet.

Door deze workshop maak je op een actieve en enthousiaste manier kennis met het schrijven van poëzie of een verhaal. Je krijgt handvaten aangereikt om creatief met taal om te gaan, maar ook leer je jezelf te presenteren in taal. Identiteit en schrijven komen aan bod. Kiene is een gedreven persoon, die zijn passie voor het geschreven woord en voor het ‘spoken word’ goed weet over te brengen. Schrijf je wel eens, wil je je gevoelens beter in woorden leren omzetten? Doe mee aan deze sprankelende workshop. Ervaring is niet nodig en iedereen is welkom!

Praktische gegevens:
Het Gorcums Museum, Grote Markt 17
Datum: Zondag 13 oktober 2019
Tijd: 13.30-16.45 uur
Korte rondleiding in Gorcums Museum
Toegang : € 5,-
Kaartverkoop: www.debibliotheekaanzet.nl, bij boekhandel Cursief en aan de zaal.