Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Gorcumse literatuurprijs
Voor jong en oud,
Nederland en Vlaanderen

Sponsoring, subsidies en giften

Gorcumse literatuurprijs

Onze Stichting treedt voornamelijk naar buiten met de organisatie van de Literatuurprijs en het uitbrengen van een boek over het jaarthema. U zult begrijpen dat dit geld kost en we dus elk jaar ook voor de uitdaging staan dit financieel mogelijk te maken.

We kennen geen ‘vaste inkomsten’ en mogen dus elk jaar weer een beroep doen op  subsidiegevers, sponsoren en gulle gevers. Indien u onze activiteiten waardevol vindt en van mening bent dat ze een bijdrage geven aan het culturele leven in en rond Gorinchem, nodigen wij u graag uit om dit ook financieel mede mogelijk te maken. Wij danken u bij voorbaat!

De Stichting literaire workshop zoekt actief naar inkomstenbronnen. Interesse om de Stichting literaire workshop met de Gorcumse literatuurprijs te steunen? Neem dan contact op via schrijf@gorcumseliteratuurprijs.nl of via de contactpagina.

Wat bieden wij onze weldoeners als tegenprestatie? Commerciële bedrijven zullen prijs stellen op ‘exposure’. Te denken valt aan meerdere ‘pakketten’ die gerelateerd worden aan de waarde van de sponsoring.

  • Pakket 1: waarde tot € 250,00: vermelding op de website, gratis boek.
  • Pakket 2: waarde van € 250,00 tot € 500,00: vermelding op de website incl. logo, vermelding in het boek, uitnodiging voor de prijsuitreiking en gratis boek.
  • Pakket 3: waarde van € 500,00 tot € 1.000,00: vermelding op de website incl. logo, vermelding in het boek incl. logo, uitnodiging voor de prijsuitreiking incl. vermelding in de presentatie, gratis boek en korting op maximaal 25 boeken.
  • Pakket 4: waarde vanaf € 1.000,00: vermelding op de website incl. logo, vermelding in het boek incl. logo, uitnodiging voor de prijsuitreiking incl. vermelding in de presentatie,  mogelijkheid korte presentatie gratis 5 boeken en korting op maximaal 50 boeken.