Gedenkboek Vrijheid in Gorinchem en omgeving

De Historische Vereniging Oud-Gorcum en de Gorcumse literatuurprijs geven een gedenkboek uit over Vrijheid in Gorcum.
Wilt u uw verhaal over wat Vrijheid voor u betekent ook vertellen? De Gorcumse literatuurprijs en de Historische Vereniging Oud-Gorcum nodigen u van harte uit deze waardevolle ervaringen te delen.

Uw bijdrage kan, afhankelijk van het aantal verhalen en gedichten dat er binnenkomt, worden opgenomen. Afhankelijk van het aantal bijdragen vindt er een selectie plaats.

Schrijf uw verhaal of gedicht over wat Vrijheid voor u betekent op. U kunt meedoen aan de Gorcumse literatuurprijs met uw verhaal en/of gedicht. Stuur uw bijdrage dan via het inzendformulier voor 21-02-20 in.

Doet u dit liever niet maar vindt u het fijn dat uw verhaal gehoord wordt? U kunt het mailen naar info@gorcumseliteratuurprijs.nl of per post versturen naar Revetsteeg 42, 4201 ER, Gorinchem.

Vertelt u uw verhaal liever mondeling, ook dat kan. Geeft u dit dan door via info@gorcumseliteratuurprijs.nl. Er komt iemand naar u toe om uw verhaal op te nemen. Inzamelen voor het gedenkboek gaat door tot 30 juni 2020.

Inzendingen van jongeren wel of niet via de lesbrief van de scholen komen uiteraard ook in aanmerking om in het gedenkboek te komen.

Meer over de Klokkenstoel weten? lees er hier over